Livrare

Informatii Livrare

 1. Puteti face comanda direct la telefon: tel mobil :0755249230 tel fix : 0364110304
  II. Puteti trimite comanda direct pe email la adresa: romania-sale@emischool.com, împreună cu comanda dvs, datele de facturare, adresa de livrare si un numar de telefon unde va putem contacta
  sau
  III. dati comanda direct pe site, respectand urmatorii pasi:
  1. Alegeti categoria si subcategoria care va intereseaza si faceti click.
  2. Alegeti un produs care va intereseaza
  3. Faceti click pe poza produsului dorit, si se va deschide o fereastra cu detalii despre produsul respectiv. Atentie: pozele sunt cu titlu de prezentare si pot exista mici diferente. Daca aveti intrebari suplimentare in ceea ce priveste produsul dorit, va rugam sa ne contactati
  4. Sub poza produsului aveti posibilitatea sa alegeti si sa vizulizati facand click, poze de detalii ale produsului. Facad click pe imaginea mare, poza produsului sau a detaliului poate fi marita si mai mult .
  5. Daca v-ati decis, alegeti marimea/cantitatea/gramajul dorite apoi apasati butonul „Adauga in cos„.  Cantitatea poate fi modificata in Cosul de cumparaturi.
  6. Cand ati terminat cumparaturile revizuiti comanda. In partea de sus dreapta , apasati pe textul „Cos de cumparaturi” / “vizualizare cos” si veti vedea continutul acestuia. Puteti elimina produse sau puteti schimba cantitatea dorita.  Daca doriti sa plasati comanda, apasati butonul „PLASATI COMANDA”
  7. Acum puteti sa va inregistrati sau va puteti continua cumparaturile ca vizitator.
  In cazul in care doriti sa plasati comanda doar ca vizitator, bifati casuta “PROCESEAZA CA VIZITATOR”
  Completati datele solicitate . Sunt obligatorii doar cele cu steluta.
  8. In sectiunea “OPTIUNI TRANSPORT” bifati varianta curier sau se ridica din depozit.
  9 La modalitati plata, alegeti “RAMBURS” ,“TRANSFER BANCAR” sau online cu cardul EU PLATESC
  In cazul in care alegeti “TRANSFER BANCAR”, nu faceti plata facturii pana nu va este confirmata existenta produselor in stoc.
  10. In scurt timp veti primi un email cu continutul comenzii si veti fi contactat de colegii de la vanzari in cel mai scurt timp.
  Succes la cumparaturi !

——————————————————————————————————————————————————————–

Atentie: pozele sunt cu titlu de prezentare. Daca aveti intrebari suplimentare in ceea ce priveste produsul dorit, va rugam sa ne contactati

Fotografiile afisate au caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. 
Acestea precum pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.