acasa

inventator

brevet

cercetare

aparate

SHIKAHAMA Method

Singurul sistem de corectie a direcției de creștere a unghiilor încarnate, fără durere, rapid și simplu!

Ce este SHIKAHAMA Method?

Metoda Shikahama este primul sistem de corecție a unghiilor încarnate, care combină „Efect imediat + Fară durere”, prin fuzionarea informațiilor din doua domenii total diferite mecanică fina și medicina. Un sistem realizat prin combinarea unor tehnici de prelucrare a metalelor și caracteristicile unghiilor.

Makizume Robo

Reduce gradul de incarnare

Makizume Block

Putere de mentinere a formei unghiei

Folosind caracteristicile unghiilor

5 DORINTE ale oamenilor care sufere de unghii încarnate!

1. Vindecare în siguranță!

Metoda este „sigură” datorită tratamentului care utilizează două caracteristici ale unghiei.

A. Absorbtia umezelii.

Când unghia absoarbe suficientă umezeală, se înmoaie cu aproximativ 1/4. Acest lucru este același cu duritatea sticlei care devine o sticlă de plastic. Nu veți simți nici o durere atunci când este suficient de înmuiată unghia.

B. Uscare și reîntărire.

Unghia înmuiată revine cu ușurință la duritatea inițială atunci când este uscată. Unghia corectată își va păstra noua formă odată uscată.

Metoda este sigură deoarece folosim doar apă și aer cald!

2. Fără durere!

Metoda Shikahama permite „corectarea unghiilor fără durere”,
datorită următoarelor aspecte:

– Absorbtia unezelii – prin înmuierea plăcii unghiale, ea devine de 1/4 ori mai elastică, suficient încât în timpul corecției să dispară total senzația de durere.

– Presurizatorul de unghii – datorită alegerii dimensiunii corecte a presurizatorului, veți simți doar puțin disconfort, în momentul corecției, în punctul de contact dintre marginea liberă a unghiei și pat unghial.

– Pielea înmuiată – prin înmuiere celulele pielii se îmbibă cu apă, pielea devine mai puțin sensibilă și durerea se reduce.

3. Rapid și ușor!

Unghia poate fi corectată sigur, ușor și rapid!

În general, o unghie va fi înmuiată suficient pentru a fi corectată atunci când este înmuiată în apă aproximativ 10 minute.

Unghia corectată își va păstra forma atunci când este complet uscată și întărită.

4. Formă frumoasă!

Orice unghie poate deveni frumoasă!

Makizume Robo poate corecta orice tip de unghie deformată.

Unghii cu încarnare severă

Corecția unghiei se face treptat în mai multe tratamente, în timp ce se verifică starea placii unghiale.

Corecția excesivă poate cauza deteriorarea unghiilor!

Unghii deformate asimetric

Unghiile deformate asimetric sunt cauzate de incălțămintea îngustă, strâmtă etc. pot fi ușor tratate cu Shikahama Method, astfel încât să reajungă la o formă frumoasă.

Pentru cei care au suferit de unghia deformată din cauza încălțămintei cu toc sau îngusta, corecție cu ajutorul Shikahama Method este soluția rapidă și nedureroasă pentru a avea o unghie frumoasă!

5. Vindecare permanentă!

Datorită sistemului Makizume Block, se evită reîncarnarea.

Inventator

Shikahama Co., Ltd.
CEO

Sistemul de tratament, a fost creat din iubirea față de mama

Am dezvoltat sistemul de tratare a unghiilor încarnate pentru mama mea care sufera de unghii încarnate dureroase.
Sistemul a fost dezvoltat pentru a-mi elibera mama de durere, prin valorificarea cunoștințelor și a tehnologiei acumulate în anii lungi de afaceri din industria metalurgică pe care o gestionez.

Despre metoda Shikahama

După cum știe toată lumea, de obicei unghiile sunt dure în stare uscată, dar devin mai moi după baie. Metoda Shikahama este dezvoltată combinând cunoștințele despre caracteristicile unei unghii, „întărirea și înmuierea în apa”, simularea 3D și studiile clinice ale Makizume Robo. Combinând, de asemenea, Makizume Block pentru prevenirea reîncarnării unghiilor, întregul sistem inovator a dat naștere la cea mai importantă caracteristică a Metodei Shikahama, „corectarea imediată și prevenirea reîncarnării,
este singurul sistem care poate
împlini cele 5 DORINȚE ale persoanelor care suferă de unghii încarnate.

Durerea este unul dintre cele mai dure lucruri pe care le poate simți o ființă umană.

– Elevii nu se pot concentra asupra studiului atunci când suferă de unghii încarnate.

– Muncitorii nu se pot concentra asupra lucrului atunci când suferă de unghii încarnate.

Deplasarea noastră este greoaie, uneori chiar putem ajunge la modificarea mersului atunci când suferim de unghii încarnate.

Nu este greu să ne imaginăm câte efecte negative ar putea aduce acestea …

Au trecut 9 ani de când am început să mă ocup de unghiile încarnate și am auzit multe episoade nefericite cauzate de unghiile încarnate.

Conform chestionarelor noastre, numărul pacienților cu unghii încarnate atinge aproximativ 6,5% din populația totală. Cât de dezastruos ar putea fi acest lucru …

Această cifră nu a fost colectată oficial și nu ar fi cunoscută în mod obișnuit.
Dar „marea pierdere națională” se creează la acest 6,5% din oamenii care suferă.

Se spune că originea corecției unghiilor încarnate este în armata britanică, dezvoltată pentru a preveni scăderea potențialului de război din operația de rezecție a unghiilor.

Comparativ cu atunci, tehnologia medicală s-a dezvoltat foarte mult, dar nu există progrese prea mari în tehnologia de corecție a unghiilor încarnate. Acesta este motivul pentru care „marea pierdere națională” este încă o problemă importantă.

Sper că Metoda Shikahama poate fi o parte a soluției pentru salvarea lumii de această problemă oribilă.

În 2017 am hotărât să trecem de granițele Japoniei în Europa, deoarece vreau ca sistemul de tratament Shikahama Method să vină în ajutorul cât mai multor oameni care se confuntă cu durerea unghiilor încarnate.

Am format un master therapist, Mihaela Ilea, care sunt convins ca va duce mai departe viziunea mea!

Reprezentant autorizat

EUROPA

Master Therapist MIHAELA ILEA

Povestea a inceput cu câțiva ani în urma!

Un apropiat suferea de unghii incarnate. Ca și orice alta persoana am început sa cercetez! Spre surprinderea mea pe acest segment erau foarte puține informații și specialisti. Variana cea mai landemana era chirurgul!

Am găsit un specialist în corectia directiei de creștere a unghiilor, normal ca l-am directionat acolo. Atât de marcanta a fost experiența de acolo încât persoana a rămas cu sechele!

Am început să cercetez, să caut scoli unde pot studia, dar în acea perioadă în Romania nu am găsit. Am început să caut înafara României, startul meu a fost în Japonia, unde am învățat Metoda Shikahama de corectie a direcției de creștere a unghiilor încarnate, alături de inventatorul ei Shigeru Shikahama. Experiență din Japonia a fost unică! Am învățat ce însemnă să crezi cu adevărat în ceea ce faci și să fi focusat pe a ajuta cât mai mulți oameni!

De când practic această metodă am reușit să ajut sute de oameni, deși uneori credeam că nu este posibil. După o perioadă am hotărât că vreau să duc mai departe visul lui Shigeru Shikahama și să dezvolt această metodă în toată Europa. Începutul a fost un drum anevoios datorită birocrației, dar atunci când îți dorești ceva cu adevărat reușesti!…Astăzi practic Shikahama Method în Cabinetul nostru de pedichiură PODOspa din Cluj-Napoca și formezi Therapiști SHIKAHAMA Method în toată Europa! Lista Theraistilor

Scopul meu este să ajut oameni și să-i fac fericiti că au scăpat de o povară sau un complex! Eu cred în ceea ce fac și îmi iubesc meseria!

Cu drag:

Cercetare

Drepturi de proprietate intelectuala

Makizume Robo

 

Brevet

Marca

Makizume Block

 

Brevet

Marca

Cercetări comune cu Universitatea

Am contactat profesorul asociat Yanagida Electronic Univ. din Tokyo pentru dezvoltarea și cercetarea eficienței „Makizume Robo”.În experiment, am folosit unghii deja tăiate.

Experiment 1

Înmuierea unghiilor cu apă caldă

În mod surprinzător, duritatea devine 1/4 mai redusă după înmuiere

Atunci când o unghie a absorbit suficientă apă, prin înmuiere elasticitatea unghiei este aproximativ 1 / 3-1 / 4 în comparație cu starea uscată. Unghia este saturată cu apă în aproximativ 10-20 de minute.

Punctul de vedere al universității

O unghie a fost încorporată în rășină care se întărește cu 60 ° C. A fost măsurat cu condiția de duritate micro Vickers de 300gh, 15s. Rezultatul măsurării durității tinde să se estompeze, dar s-a confirmat scăderea durității odată cu prelungirea timpului de baie.
Ar putea exista diferențe în ceea ce privește grupul de vârstă, deoarece 2 subiecți au 20 de ani și 1 dintre ei 40 de ani.

Experiment 2

Intărirea unei unghii prin uscare

Starea experimentului

10 minute până când unghia revine la duritatea inițială

Avem un rezultat de aproximativ 3 minute, timpul de uscare până când unghia (la marginea libera) revine la duritatea inițială. O unghie este completată din rădăcina unghiei, deci mai mult de o triplă perioadă de timp, aproximativ 10 minute sunt necesare pentru timpul de uscare.

Punctul de vedere al universității

Deoarece durează câteva secunde pentru a măsura duritatea, am folosit diferite unghii ale aceleiași persoane. Putem vedea că pe măsură ce timpul de uscare crește, duritatea crește.
În experiment, aerul cald era destul de aproape de unghie, puțin prea mic dispozitivul de uscare, iar unghia tăiată este mai ușor de uscat, astfel uscarea efectivă ar trebui să necesite mai mult timp de uscare.

Condition 10min in 40°C
duration[sec] 0,30,60,120,150
watts 1200W
Between the nail and the dryer[cm] 20
vickers test load[kgf] 0.5

 

Experiment. 3

Mecanismul unei unghii care
își menține forma după uscare

Video de mai sus indică o simulare numerică privind schimbarea calității „ce forță funcționează pe o unghie la ridicare” și „în ce măsură se poate menține forma după uscare”.
Acest rezultat indică o distribuție a
patului unghial al unei unghii (gradul transformabil).
Ca rezultat al simulării, s-a indicat că atunci când
o unghie corectată este uscată suficient după ce a fost înmuiată în apă caldă, cea mai mare parte a acesteia poate fi menținută în forma corectată.

Punctul de vedere al universității

Am folosit LS-DYNA și analiza distorsiunii asupra corecției unghiilor.
Am analizat unghia ca un corp elastic, iar mașina ca un corp rigid. Șurubul cu cârlig a fost rotit pentru a se ridica ca un produs real și a stabilizat 2/5 din unghie ca condiție de limitare.
Rezultatul indică faptul că, în starea corectată, se observă pe scară largă intervalul de peste 0,15 warps.
Deși nu s-a menționat aici, am testat cu fragmente mici (distanța de marcare 3 mm și lățimea 1 mm), iar modulul Young a scăzut la aproximativ 1⁄4 prin înmuiere, la fel cu duritatea. Cu alte cuvinte, modulul Young crește după uscare și, când se înmoaie unghia după uscare, distorsiunea plastică este lăsată ca set permanent, deci credem că este posibil să ,,înghețe,, forma unghiei.

Simularea a fost făcută de laboratorului Ozaki de la Universitatea Națională Yokohama, le suntem recunoscători.

Rezumat

Investigația a fost făcută pentru a stabili orientarea corecției unghiilor încarnate. Rezultatul ar putea varia, dacă unghia este tăiată scurt, iar starea nu este aceeași cu tratamentul efectiv.
Cu toate acestea, temperatura de înmuiere, durata de înmuiere și durata de uscare ar fi trebuit dovedite. De asemenea, am aflat că modulul lui Young a scăzut prin absorbția apei prin înmuiere de la testarea tensiunii. Prin modificarea acestui modul Young, se poate spune că recuperarea (întărirea) la uscare este limitată și, de asemenea, că forma unghiei la corectare poate fi ,,înghețată,,.

Despre aparate

Eficacitatea „blocului Makizume

Makizume ROBO

Makizume ROBO A

Recomandat pentru unghiile:

Aproape la fel curbate pe ambele părți

Unghii puternic curbate ( peste 90 de grade)

Grosime egală pe ambele părți

Unghii mici, chiar și unghiile de la mâini

 

Makizume ROBO A

Recomandat pentru unghiile:

Deformare sub 90 de grade

Deformare severă pe o partenerul

Grosime asimetrică pe laturi

 

Makizume  Block

 

Arcul de tragere

Apare o forta de retragere prin intinderea arcului

Makizume Block se bazează pe principiul ,,arcului întins,, similar celui din industrie. Prin fixarea pe placa unghială în stare întinsă, forța de tragere a arcului, trage din ambele laterale, unde este fixat Makizume Block.

Rezistenta în timp a „ Makizume Block ”

Placa unghială se menține în noua poziție cu ajutorul Makizume Block, periodic, în funcție de gradul de incarnare, grosimea unghiei, se repeta aplicarea Makizume Block-ului. Spațiul liber rămas intre placa unghială și tesuturile moi, după o perioadă de timp se umple, adică tegumentul revine la forma corectă. Pe toată perioada tratamentului de corecție unghia este supusă la o presiune din exterior pe care o creaza Makizume Block, ceea ce face ca unghia să-și modifice forma, într-o formă frumoasă.

Folosind forța arcului care lucrează din exterior, unghiile sunt menținute la înălțimea redată de forță, permițând tegumentului sa sustina placa unghială în noua formă creată cu ajutorul Makizume Block.

Marime 16mm~19.5mm

Marime 19.5mm~23mm

Marime 23mm~26.5mm

Ai nevoie de ajutor?
Am citit si am înţeles Politica de confidenţialitate.