Viziunea noastra!

 

Noi credem în puterea naturii!
În ingrediente naturale dovedite de știință!
În timp ce ingredientele farmaceutice și medicamentele au locul lor, suntem pasionați de găsirea alternativelor naturale care sunt foarte active, dar nu sunt dăunătoare – oamenilor, animalelor sau planetei!
Dorim să împărtășim aceste descoperiri cu cât mai mulți oameni posibil din toate domeniile vieții, pentru ai ajuta cu problemele lor de sănătate și frumusețe de zi cu zi!

Starea ta de bine este motivația noastră!

Ca furnizor de produse de îngrijire a pielii cu cerințe medicale și a unghiilor, gamele noastre de produse se concentrează pe ingrediente naturale. În plus, puteți găși la noi soluții în domeniul podologiei – cum ar fi sistemul inovator și versatil pentru corectarea nedureroasă a unghiilor încarnate SHIKAHAMA Method. Și continuăm să lucrăm la ideea noastră pentru mai multă bunăstare și mai puțină suferință în fiecare zi. Specialiștii, dar și numeroși utilizatori, sunt la fel de convinși de produsele noastre ca și noi.

Exclusiv!

Zi de zi muncim la a satisface nevoile pielii dvs. cu produsele noastre! Sfatul unui expert, individual și prietenos este o obligație pentru noi pe drumul spre viitor. De aceea, nu toate produsele noastre sunt disponibile pentru clientul final, ci prin specialiști, cabinete de pedichiura și institute cosmetice colaboratoare. Susținem clienții noștri specialiști cu oferte de formare continuă și informații științifice de bază, astfel încât aceștia să își poată realiza serviciile cu cea mai bună competență profesională și personală posibilă.

Istorie:

O poveste de specialist!
Povestea de succes a îngrijirii pielii și unghiilor a început în urma cu câțiva ani, cu o viziune a fondatorului companiei PODOCOCLINICA IMC, specialistul Mihaela Ilea.

                                                                                                                                                                   ,, Dorința de a ajuta oamenii care suferă de durerea unghiilor încarnate!,,

Putem promite clientilor noștri un lucru:

Compania PODOCLINICA IMC va continua să facă totul în viitor, pentru a surprinde pozitiv piața de îngrijire a pielii și a unghiilor din nou și din nou!

La început ca și orice alt specialist am început să cercetez, să caut scoli unde pot studia, dar în acea perioadă în Romania nu am găsit. Am început să caut înafara României, startul meu a fost în Japonia, unde am învățat Metoda Shikahama de corectie a direcției de creștere a unghiilor încarnate. De fapt am început cu sfârșitul!

Am început să practic ceea ce am învățat, frustrările mele au apărut când am realizat că defapt problemele oamenilor sunt mult mai diverse și complexe. M-am îndreptat spre scolile de podologie din Rusia și Germania. Au fost cursuri care m-au luminat, dar și care m-au dezamăgit, îmi venea să urlu că am cheltuit atâțea bani! În fine…trecutul nu poate fi schimbat, doar prezentul și viitorul.

Datorită experiențelor prin care am trecut, am învățat să fiu mai selectivă, să nu mă întind mai mult decăt îmi este pătura, să nu încerc să fac 100 de lucruri și să mă specializez pe un segment, dar acesta să-l fac foarte bine și la cele mai înalte standarde.

În prima perioadă am lucrat mult în cabinetul meu de pedichiură, ceea ce m-a facut să-mi dezvolt viziunea și să câștig experiență, încredere. Eram șocată câte greseli se fac în ceea ce privesc tratamentele labei piciorului și cât de putină informație există în România. Am începu să-mi pun semene de întrebare în momentul în care au ajuns pe scaunul meu, medici dermatologi și nu numai. E clar că undeva există o verigă slabă! Dacă acesti oameni vor citi aceste randuri, vreau să le mulțumesc că mi-au acordat încredere și tuturor celor care au trecut pragul cabinetului meu, promit să păstrez anonimatul pănă vor hotarî dânșii! Sunt fericită că am putut să le fiu de ajutor!

În munca mea am testat o multitudine de branduri de produse profesionale pentru pedichiură și nu numai, special create pentru probleme ale piciorului și pielii. Am fost dezamagită, dar si fericită atunci când am obținut rezultate spectaculoase. Lucrez cu mai multe branduri și recomand scheme de tratament diverse, în functie de caz. Nu cred că există produsul minune care să dea rezultate în toate cazurile! Motiv pentru care, trebuie analizat fiecare caz în parte, astfel încât schema de tratament să fie cea potrivită.

Scopul meu este să ajut oameni și să-i fac fericiti că au scăpat de o povară sau un complex! Cât îmi stă în putință te voi ajuta și pe tine, cel care citești aceste rânduri,dacă ai nevoie! Eu cred în ceea ce fac și îmi iubesc meseria!

Cu drag: