SÜDA

Este mai ușor cu SÜDA!

SÜDA CARE oferă profesioniștilor produse inovatoare, naturale pentru îngrijirea picioarelor, cu ingrediente eficiente și atent selectate, care oferă clienților lor o experiență excepțională de îngrijire a picioarelor.

Fiind un brand tradițional cu pe te 90 de ani de experiență, ne folosim de experiența noastră pentru a dezvolta produse inovatoare și pentru a încorpora cele mai recente rezultate ale cercetării.

Produsele noastre SÜDA CARE îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate deoarece folosim ingrediente de înaltă calitate în formule eficiente.

Ne concentrăm exclusiv pe substanțe prietenoase cu pielea, cu accent deosebit pe ingrediente naturale.

Cu oferta noastră susținem munca profesională în îngrijirea picioarelor sănătoase și frumoase, susținem

îmbunătățirea calității vieții. În acest fel, împreună contribuim la consolidarea conștientizării îngrijirii picioarelor.

Partenerul dvs. și pionier pentru podiatrie și îngrijirea picioarelor!

De la început SÜDA a dedicat aproape 100 de ani de dezvoltare a tehnologiilor exclusive pentru menținerea sănătății piciorului și oferă o gamă cuprinzătoare de produse de înaltă calitate și facilități de practică concentrată. Menținerea sănătății piciorului este centrul cercetării noastre. Suntem la nivel mondial împreună cu tradiția inovatoare pentru modernitate durabilă: Made in Germany.

Proiectarea, dezvoltarea și producția dispozitivelor SÜDA au fost realizate direct de compania noastră și sunt perfecte, nu numai pentru nevoile specifice ale clienților noștri, ci și pentru a integra standardele și normele din industrie.

De la materii prime până la scaunul de tratament finit, de la tablă la dispozitivul finit: produsele noastre sunt fabricate de angajații noștri la sediul de producție al companiei din Leipzig. Asigurăm calitatea în toate domeniile companiei noastre prin certificarea anuală la sistemele de management al calității recunoscute la nivel internațional ISO 9001 și ISO 13485 pentru dispozitive medicale.

Avem o garanție de doi ani pentru produsele noastre de marcă tehnică și oferim siguranță fiabilă. Departamentul nostru de servicii pentru clienți este disponibil pentru servicii complete și o gestionare rapidă și competentă în întreținere, examinare sau reparații. Și pentru un tratament fără eșec în timpul perioadei de service, oferim o unitate de împrumut gratuită, ori de câte ori este posibil.


Po
diatrii și podologii formează o parte indispensabilă a asistenței medicale, deoarece îngrijirea picioarelor are, de asemenea, o semnificație socială pentru indivizi.
Datorită creșterii speranței de viață, mobilitatea este un obiectiv important pentru persoanele care intră în vârstă și pentru societate în ansamblu. Mai mult, numărul diabeticilor crește în țările industrializate. 

Cu echipamente pentru toate cele trei procese, portofoliul de produse SÜDA oferă celor care oferă tratament cea mai mare libertate posibilă la alegerea echipamentelor de lucru. Linia de produse este completată de scaune de tratament, echipamente pentru cabinet/salon și materiale consumabile, astfel încât toate accesoriile pentru salon și de practică să poată fi montate cu ușurință.

Vă sprijinim pe dvs. și pe clienții dvs. în îngrijirea atentă a propriului corp pentru a spori bunăstarea!

Cine face ceva bun pentru picior, își întărește sistemul imunitar și sănătatea. Podologia și podiatria sunt o parte indispensabilă a asistenței medicale și servesc fiecărui individ și societății în ansamblu. Să acordăm o atenție specială picioarelor noastre!

Ai nevoie de ajutor?
Am citit si am înţeles Politica de confidenţialitate.