Povestea Picioarelor Sanatoase!
Totul a luat naștere din dorința de a ajuta oamenii care suferă de durerea unghiilor încarnate!
La început ca și orice alt specialist am început să cercetez, să caut scoli unde pot studia, dar în acea perioadă în Romania nu am găsit. Am început să caut înafara României, startul meu a fost în Japonia, unde am învățat Metoda Shikahama de corectie a direcției de creștere a unghiilor încarnate. De fapt am început cu sfârșitul!
Am început să practic ceea ce am învățat, frustrările mele au apărut când am realizat că defapt problemele oamenilor sunt mult mai diverse și complexe. M-am îndreptat spre scolile de podologie din Rusia și Germania. Au fost cursuri care m-au luminat, dar și care m-au dezamăgit, îmi venea să urlu că am cheltuit atâțea bani! În fine…trecutul nu poate fi schimbat, doar prezentul și viitorul.
Datorită experiențelor prin care am trecut, am învățat să fiu mai selectivă, să nu mă întind mai mult decăt îmi este pătura, să nu încerc să fac 100 de lucruri și să mă specializez pe un segment, dar acesta să-l fac foarte bine și la cele mai înalte standarde.
În prima perioadă am lucrat mult în cabinetul meu de pedichiură, ceea ce m-a facut să-mi dezvolt viziunea și să câștig experiență, încredere. Eram șocată câte greseli se fac în ceea ce privesc tratamentele labei piciorului și cât de putină informație există în România.
Am începu să-mi pun semene de întrebare în momentul în care au ajuns pe scaunul meu, medici dermatologi și nu numai. E clar că undeva există o verigă slabă! Dacă acesti oameni vor citi aceste randuri, vreau să le mulțumesc că mi-au acordat încredere și tuturor celor care au trecut pragul cabinetului meu, promit să păstrez anonimatul pănă vor hotarî dânșii! Sunt fericită că am putut să le fiu de ajutor!
În munca mea am testat o multitudine de branduri de produse profesionale pentru pedichiură, special create pentru probleme ale piciorului. Am fost dezamagită, dar si fericită atunci când am obținut rezultate spectaculoase. Lucrez cu mai multe branduri și recomand scheme de tratament diverse, în functie de caz. Nu cred că există produsul minune care să dea rezultate în toate cazurile! Motiv pentru care, trebuie analizat fiecare caz în parte, astfel încât schema de tratament să fie cea potrivită.
Scopul meu este să ajut oameni și să-i fac fericiti că au scăpat de o povară sau un complex! Cât îmi stă în putință te voi ajuta și pe tine, cel care citești aceste rânduri,dacă ai nevoie!
Eu cred în ceea ce fac și îmi iubesc meseria!

Cu drag:

Ai nevoie de ajutor?
Am citit si am înţeles Politica de confidenţialitate.