Despre Spirularin

Marca Spirularin® reprezintă o gamă de produse pentru îngrijirea specială a pielii, picioarelor și unghiilor cu probleme. Seria Spirularin® a fost dezvoltată în colaborare cu dermatologi și podologi.

Soluții naturale din alge marine si rezultate dovedite clinic pentru; negi, infecții fungice ale unghiilor, eczeme, dermatite, piciorul atletului, picioarele diabetice.
Dezvoltată în Germania în colaborare cu podologi și dermatologi de renume, gama Spirularin® se bazează pe ingredientul cheie Spiralin®, un extract activ de microalge.
Sute de tulpini de microalge au fost testate în ceea ce privește activitățile lor antimicrobiene. Numai Spiralin® a dovedit un profil unic de eficacitate cu potență împotriva ciupercilor, virușilor și bacteriilor.
În gama Spirularin®, Spiralin® este combinat cu ingrediente hidratante de înaltă calitate pentru a crea o formulare cu acțiune duală extrem de activă.
Produsele Spirularin® sunt deja foarte apreciate de dermatologi și podologi din întreaga lume, pentru abordarea lor inovatoare și naturală de abordare a negilor (fără durere și răni), precum și pentru infecțiile fungice încăpățânate.

Gramaj
Recomandare

Afișez 1 - 16 din 17 rezultate

Ai nevoie de ajutor?
Am citit si am înţeles Politica de confidenţialitate.