DESPRE PRONTOMAN

Seria de produse Prontoman

Produsele de îngrijire a picioarelor Prontoman au fost special dezvoltate pentru punctele de încărcare ale picioarelor. Mersul mult, purtarea încălțămintei strâmte sau vizitarea unei piscine pot pune o presiune enormă pe picioarele noastre și pot duce rapid la picioare crăpate, calusuri, mirosuri neplăcute și chiar infecții cu ciuperci ale picioarelor și unghiilor .
Îngrijirea regulată poate reduce formarea calusului, preveni mirosurile neplăcute și proteja împotriva infecțiilor. Crema noastră specială Prontoman cu ulei de germeni de orez oferă îngrijiri deosebit de intensive. Revitalizează pielea uscată și stresată și este ideală și pentru diabetici.
Seria Prontoman PROTECT protejează picioarele și pantofii împotriva bacteriilor, sporilor fungici și a altor germeni care nu numai că contribuie la dezvoltarea mirosurilor, ci și la formarea ciupercii piciorului și a unghiilor.
Toate produsele Prontoman se caracterizează prin compatibilitatea lor dermatologică ridicată și au fost testate la cele mai înalte standarde – astfel încât să fiți întotdeauna bun pe jos

Gramaj
Recomandare
Ai nevoie de ajutor?
Am citit si am înţeles Politica de confidenţialitate.