Le Figaro

“Secretul de frumusete a lui Jenifer Lopez este Biotulin…” 1.08.2020

Gala France

“Kate Middelton iubeste biotulina” – “ …este o revolutie cosmetica”- 19.04.2019

Paris Match

“Meghan Markle isi dezvaluie secretul frumutetii in Vogue…”Biotulin”….18.04.2019

Vogue Mexico

“Leonardo Di Caprio foloseste un gel natural antirid…”Biotulin”….” 16.01.2020

BIOTULIN provenit dintr-o viziune

Dezvoltarea unei viziuni are mult de-a face cu pasiunea. O viziune puternică poate elibera forțe neimaginate. Este capabilă să-i atragă pe oameni și să-i inspire. Condiția preliminară pentru aceasta este: trebuie să fie încărcată emoțional, trebuie să inspire și să fie tangibilă.

Viziunea Biotulinei este de a reinventa produsele cosmetice. Vrem o alternativă naturală la toxina botulinică. Vrem să dezvoltăm produse care au un efect imediat și care sunt pur vegetale. Important: din convingere, ne abținem de la testarea pe animale în dezvoltarea produselor noastre.

Din această viziune, din această acțiune, a apărut Biotulin. O serie de produse cosmetice, unică în lume și care își ține promisiunea. 94% dintre clienții noștri recomandă Biotulin.

Ce este biotulina?

Combinația de ingrediente active Biotulin, dezvoltată în Germania, reduce ridurile în doar 1 oră. Un studiu independent de eficacitate demonstrează efectul. Desigur, toate produsele Biotulin au fost testate dermatologic (foarte bine).

Toate produsele Biotulin servesc, de asemenea, ca profilaxie eficientă a ridurilor. Utilizarea regulată previne apariția ridurilor noi. Pielea ta arată frumoasă, îngrijită și tânără pentru mai mult timp.
Gelul Biotulin este fără prescripție medicală si se aplică ca o loțiune liniștitoare, este absorbit rapid în piele,o netezește și o strânge, astfel încât să devină moale și supla la atingere. Trăsăturile tale faciale vor rămâne vii și frumoase.

Gramaj
Recomandare

PRODUSE LA OFERTA

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Ai nevoie de ajutor?
Am citit si am înţeles Politica de confidenţialitate.