Le Figaro

“Secretul de frumusete a lui Jenifer Lopez este Biotulin…” 1.08.2020

Gala France

“Kate Middelton iubeste biotulina” – “ …este o revolutie cosmetica”- 19.04.2019

Paris Match

“Meghan Markle isi dezvaluie secretul frumutetii in Vogue…”Biotulin”….18.04.2019

Vogue Mexico

“Leonardo Di Caprio foloseste un gel natural antirid…”Biotulin”….” 16.01.2020

BIOTULIN provenit dintr-o viziune

Dezvoltarea unei viziuni are mult de-a face cu pasiunea. O viziune puternică poate elibera forțe neimaginate. Este capabilă să-i atragă pe oameni și să-i inspire. Condiția preliminară pentru aceasta este: trebuie să fie încărcată emoțional, trebuie să inspire și să fie tangibilă.

Viziunea Biotulinei este de a reinventa produsele cosmetice. Vrem o alternativă naturală la toxina botulinică. Vrem să dezvoltăm produse care au un efect imediat și care sunt pur vegetale. Important: din convingere, ne abținem de la testarea pe animale în dezvoltarea produselor noastre.

Din această viziune, din această acțiune, a apărut Biotulin. O serie de produse cosmetice, unică în lume și care își ține promisiunea. 94% dintre clienții noștri recomandă Biotulin.

Ce este biotulina?

Combinația de ingrediente active Biotulin, dezvoltată în Germania, reduce ridurile în doar 1 oră. Un studiu independent de eficacitate demonstrează efectul. Desigur, toate produsele Biotulin au fost testate dermatologic (foarte bine).

Toate produsele Biotulin servesc, de asemenea, ca profilaxie eficientă a ridurilor. Utilizarea regulată previne apariția ridurilor noi. Pielea ta arată frumoasă, îngrijită și tânără pentru mai mult timp.
Gelul Biotulin este fără prescripție medicală si se aplică ca o loțiune liniștitoare, este absorbit rapid în piele,o netezește și o strânge, astfel încât să devină moale și supla la atingere. Trăsăturile tale faciale vor rămâne vii și frumoase.

Gramaj
Recomandare
Ai nevoie de ajutor?
Am citit si am înţeles Politica de confidenţialitate.