25%

Set Biotulin® FaceLIFT – Fiole vegane pentru lifting facial

Prețul inițial a fost: 420,00 lei.Prețul curent este: 315,00 lei. TVA inclus

*Pretul include TVA

Set Biotulin® FaceLIFT – Fiole vegane pentru lifting facial – 4 tipuri de ser – 5 fiole/tip de ser – in total 20 de fiole a 1 ml

1 în stoc

Descriere

Serurile noastre FaceLift sunt pentru o ingrijire intensivă, vegană, intens concentrată a feței, pe care o puteți aplica după curățare și înainte de a vă aplica produsele de îngrijire a pielii. Datorită consistenței lor apoase, serurile sunt absorbite foarte rapid și profund în piele. În același timp, moleculele de îngrijire conținute sunt deosebit de mici și, prin urmare, pot fi absorbite și mai bine. Cele patru seruri diferite sunt coordonate optim între ele. Rezultatul este o piele strălucitoare și proaspătă.

Ce este înăuntru?

Patru tipuri de seruri, de putere diferite, vegane, care se completeaza perfect unul pe celălalt. Fiecare săptămână este formată din cinci fiole pe care le utilizați pe o perioadă de o săptămână.

Săptămâna 1: Vegan Detox – conține aloe vera, ceai verde și carnozină. Vegan Detox vă protejează pielea de influențele mediului. Protejează pielea impotriva poluarii din aer și de alți alergeni care se pot acumula prin piele. Ingredientele acționează ca un film protector pe piele.

Săptămâna 2: Vegan Hyaluronic Acid – conține acid hialuronic (cu lanț scurt și lung), proteine, acetil hexapeptide 8 și Panthenol. Acidul hialuronic este o componentă principală a țesutului care conecteaza celulele pielii, umplându-l și susținându-l. Leagă cantități mari de apă, deci este parțial responsabil pentru conținutul de umiditate și vă menține pielea fermă.

Săptămâna 3: Vegan Collagen – conține, printre alte ingrediente, trei peptide, niacinamide și celule stem vegetale din trandafirul alpin. Colagenul face pielea elastică și moale. Doar o structură puternică de colagen poate menține pielea fără riduri pentru o lungă perioadă de timp. Această proteină este crucială pentru aspectul nostru tânăr.

Săptămâna 4: Vegan Biotulin – conține Spilanthol, iarbă de păr argintiu și Hyaluron vegan. Spilantholul este un anestezic local, realizat din extractul plantei Acmella Oleracea (paracress), care reduce contracția musculară și relaxează astfel liniile feței. Ridurile mici, în special în jurul zonei ochilor și între sprâncene, sunt reduse. Pielea ta devine vizibil mai fină.

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg

Cel mai bine este să aplicați serul întotdeauna la aceeași oră a zilei. Fie dimineața, fie seara, oricând se potrivește cel mai bine în programul dvs.

Aplicați întotdeauna serurile înainte de a vă aplica îngrijirea zilnică a pielii, astfel încât acestea să fie pe deplin eficiente și absorbite profund în piele. Dacă aplicați un ser înainte de îngrijirea pielii, ingredientele active din ser pot îmbunătăți de fapt performanța produselor de îngrijire a pielii care urmează sa fie aplicate.

  • Curățați fața ca de obicei.
  • Uscați complet pielea.
  • Atingeți ușor partea superioară a fiolei până când serul curge complet în partea inferioară a fiolei.
  • Împingeți dispozitivul de rupere cât mai mult posibil peste partea superioară a fiolei și rupeți-l impingand în lateral sau în spate.
  • Distribuiți complet conținutul unei fiole, uniform pe întreaga zonă a feței.
  • Masați sau tamponati serul în piele cu vârfurile degetelor prin miscari circulare.
  • Lăsați să acționeze pentru o scurtă perioadă de timp înainte de următorul pas de îngrijire a pielii.

Notă: Utilizați fiole numai pentru uz extern.

Atenție: Deschideți fiola numai așa cum este descris în instrucțiunile de mai sus. Dacă fiola nu este deschisă corect, bucăți de sticlă pot pătrunde în produs. Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să nu mai folosiți produsul și să îl aruncați. Utilizarea unui produs care conține particule de sticlă poate provoca răniri.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Biotulin® FaceLIFT – Fiole vegane pentru lifting facial”
Ai nevoie de ajutor?
Am citit si am înţeles Politica de confidenţialitate.
0
    0
    Coșul dvs.
    Coșul dvs. este golInapoi la magazin